Kringloop Groene Kruis

Bel 06 - 8300 8746 (maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur)

Huis leegruimen Alphen aan den Rijn - Kringloop Groene Kruis

Heeft u hulp nodig bij het leegruimen van een huis in Alphen aan den Rijn?

Kringloop Groene Kruis biedt u hierbij de helpende hand voor zorgeloos uw huis leegruimen, hierbij staat een tevreden klant altijd hoog in het vaandel, deze kunt u terugzien in de klantenbeoordelingen op de menubalk van onze website.

Wij kunnen vakkundig uw huis leegruimen met professionele huisontruimers en behandelen de inboedel met respect, wij doen hierbij ons uiterste best om zoveel mogelijk huisraad een nieuwe bestemming te geven zoals in de kringloopwinkel of organisaties / stichtingen met ANBI-status welke zich inzetten voor het goede doel.

Tevens is Kringloop Groene Kruis zelf sponsor van goede doelen zowel regionaal als landelijk.

Het leegruimen van een huis na overlijden of bij verhuizing is vrijwel altijd een emotionele gebeurtenis, stressvol, tijdrovend, lichamelijk zwaar, soms vuil en stoffig werk.
Hierbij helpt het Groene Kruis u graag bij het ontzorgen.

Werkwijze voor het leegruimen van uw huis in 5 stappen:

1. U belt met Kringloop Groene Kruis voor een gratis en vrijblijvende offerte, u bent echter niets verplicht.
Bel direct onze ontruimingsdienst onder telefoonnummer: 06 8300 8746 (bereikbaar maandag t/m zaterdag van 08:00 tot 20:00 uur, zondag gesloten).

2. In uw huis van ontruiming bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden, bijvoorbeeld het leegruimen van de inboedel en het verwijderen en afvoeren van de vloerbedekking.
Alles is bespreekbaar, wij kunnen veel en hebben daar de juiste mensen voor welke vakkundig zijn opgeleid.

3. Na ons bezoek ontvangt u binnen 24 uur geheel vrijblijvend een gratis offerte per email. Hierin staat duidelijk vermeld wat het leegruimen kost, er komen achteraf geen extra kosten meer bij, prijs blijft prijs!

Kringloop Groene Kruis geeft korting op de offerte als u waardevolle spullen achterlaat, verkoop deze niet direct door op marktplaats (merendeel zijn handelaren) of aan opkopers maar wacht eerst onze aanbieding af. Hierdoor bestaat ook de kans dat het leegruimen gratis is (bij overwaarde krijgt u geld toe)!
Verkoopt u alles van waarde dan valt de offerte ook hoger uit (laat zoveel als mogelijk van de inboedel met huisraad staan voor de kringloop).
Tip: geef of gooi geen kleding of kleingoed weg, dit heeft ook waarde voor de kringloop we nemen deze graag voor u mee, tevens ontvangt u hierbij korting op de offerte/factuur (u hoeft zelf niets meer naar de kringloop te brengen, wij zoeken graag alles voor u uit).

Wij ruimen natuurlijk óók vervuilde huizen leeg zonder waardevolle inboedel.

4. Na uw akkoord op de offerte gaan wij snel, vakkundig en zorgvuldig aan de slag volgens gemaakte afspraak en datum.
Tijdens het leegruimen krijgt u een opruimcoach toegewezen welke u begeleid en uw persoonlijke adviseur is, dit is een gratis service van het Groene Kruis.
U hoeft niets meer te doen, wij nemen al het werk uit handen als voorbeeld óók het leegruimen van de kasten met inhoud (o.a. keukenkastjes en kledingkasten).

5. Uw huis wordt aan u opgeleverd volgens de gemaakte afspraken. Wij maken huurhuis of koophuis bezemschoon voor u klaar, direct opleverbaar aan woningbouw of makelaar. Kringloop Groene Kruis brengt de bruikbare goederen welke worden verkregen tijdens het leegruimen van uw huis onder in de kringloopwinkel, hierdoor kan het Groene Kruis over het algemeen goedkoper werken dan een reguliere huisontruimer.

De 2 meest voorkomende huisontruimingen:

Standaard huis leegruimen: het leegruimen van uw huis met de restant inboedel (inclusief grofvuil afvoeren), hierbij doen wij géén klussen.
U kunt hierna kiezen om zelf schoon te maken of de kringloop maakt voor u schoon. Deze optie wordt vaak gekozen als een koophuis moet worden opgeleverd aan de makelaar voor de verkoop.

Compleet huis leegruimen: het leegruimen van uw huis met de restant inboedel (inclusief grofvuil afvoeren), hierbij doen wij wél klussen (alles is bespreekbaar).
De vloerbedekking (tapijt, vinyl of laminaat met ondervloer) in uw gehele huis wordt vakkundig verwijderd en afgevoerd (parket verwijderen hiervan uitgezonderd).
Het tapijt van de trap wordt vakkundig verwijderd en afgevoerd.
Alle plafondlampen (hanglampen, plafonnieres en bolletjes) worden er afgehaald en nieuwe kroonsteentjes aan de bedrading van het plafond bevestigd. Spijkers, schroeven, haken en gordijnrailsen worden uit muren en plafonds gehaald, de gaatjes hierbij worden netjes dichtgemaakt (op aanvraag óók pluggen).
Raambekleding (gordijnen, vitrage, lamellen en luxaflex) worden afgehaald en meegenomen.
Vervolgens wordt uw huis bezemschoon gemaakt. Deze optie wordt vaak gekozen als een huurhuis moet worden opgeleverd aan de woningbouw.

Wij zijn over het algemeen goedkoper dan de woningbouw!

Alles is bespreekbaar, ook het leegruimen van uw tuin, schuur, garage, berging, kelder, vliering, zolder, of enkel een kamer. Ons werkgebied is voornamelijk regionaal in Zuid-Holland en Noord-Holland (andere plaatsen in Nederland op aanvraag). In tegenstelling tot veel andere ontruimers vernietigd het Groene Kruis niet de inboedel maar geeft deze een nieuwe kans in de kringloopwinkel, hierbij wordt ook als doel gediend het hergebruiken van tweedehands inboedels en het ontlasten van het milieu, hierdoor wordt óók de afvalberg verminderd.

Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, gemeenten, notarissen, bewindvoerders, makelaars, curatoren, woningbouwvereniging en zorgcentra. Kringloop Groene Kruis werkt "niet" voor de deurwaarder uit ethische overtuigingen.

Ook voor het leegruimen van de volgende objecten: huis, huurhuis, koophuis, vakantiehuis, flat, appartement, studio, woonboot, villa, boerderij, kasteel, buitenhuis, boothuis, kerk, molen, drukkerij, museum, universiteit, laboratorium, bibliotheek, school, internaat, dierentuin, fabriek, groothandel, opslag, hospice, serviceflat, seniorenflat, seniorenhuis, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorgcentrum, verzorgingscentrum, woningbouwvereniging.

Waarschuwing: momenteel zijn er verschillende malafide bedrijven op het internet die hun ontruimingsdiensten aanbieden. Deze professionele huisontruiming websites adverteren met "Gesponsord" advertenties op Google en zijn vaak herkenbaar als men uitsluitend per email contact kunt opnemen.

Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd bellen, we staan u graag te woord.

Tot ziens in Alphen aan den Rijn.